El Consell Social dóna el vistiplau als pressupostos municipals de 2018

El Consell Social dóna el vistiplau als pressupostos municipals de 2018

El Consell Social de la Ciutat ha donat el vist al pressupost municipal de 2018, el més inversor dels dues últimes legislatures, durant una sessió celebrada en l’Ajuntament i presidida per l’alcalde, Carlos González. El pressupost consolidat aconsegueix els 216 milions d’euros, dels quals 179 milions corresponen a l’Ajuntament i la resta a les empreses municipals i organismes autònoms.

La inversió total ascendeix a 26,3 milions d’euros, dels quals 13,4 procedeixen del pressupost de l’Ajuntament, 8,3 de l’empresa municipal PIMESA i 4,6 del d’Aigües d’Elx. La inversió creix un 35% pel que fa a l’exercici anterior, que de 19,7 milions passa als 26,3. La inversió mitjana per habitant s’eleva a 115 euros, la xifra més alta de les dues últimes legislatures. El pressupost se sotmetrà a debat dilluns pròxim en sessió plenària.

El Consell Social també ha sigut informat dels projectes del programa Edificant, posat en marxa per la Conselleria d’Educació per a impulsar les infraestructures educatives i per al qual, l’Equip de Govern ha aconseguit el compromís d’invertir uns 15 milions d’euros que suposaran posar fi als barracons i construir un nou centre Verge de la Llum, entre altres actuacions.

El Consell Social de la Ciutat està format per una trentena de representants de diferents àmbits de la vida del municipi, des dels sindicats fins a organitzacions patronals o de les universitats.

Compartir: