L’encesa de l’enllumenat donarà inici el 5 de desembre a unes festes nadalenques carregades de sorpreses

L’encesa de l’enllumenat donarà inici el 5 de desembre a unes festes nadalenques carregades de sorpreses

Entre les novetats per a enguany es troba la desfilada de Pare Noel que tindrà lloc el 16 de desembre

El regidor de Festes, José Pérez, ha presentat el cartell i el programa de festes per al pròxim Nadal. El cartell ha sigut obra d’Irene Cano Quirant, il·licitana, llicenciada en Belles Arts, que ha sigut la guanyadora del concurs organitzat per la Regidoria de Festes i que ressalta en la seua obra dos esdeveniments propis del Nadal il·licità com és la Vinguda de la Verge i l’entrada de Cantó.

Tal com ha explicat José Pérez, l’encesa de l’enllumenat nadalenc que tindrà lloc el 5 de desembre obrirà les festes. Per primera vegada, aquesta encesa estarà acompanyada per activitats d’animació infantil, cas de les actuacions de Bob Esponja, Peppa Pig i altres personatges infantils a partir de les 18 hores. Mitja hora després hi haurà balls infantils a càrrec de dues comissions de festes i a les set es procedirà a l’encesa de l’enllumenat per part de l’alcalde, Carlos González, acompanyat per les reines i dames de les festes. A continuació, tindrà lloc un concert de nadales a càrrec de l’Escolania del Misteri.

José Pérez ha explicat que les llums s’han col·locat en aquells carrers pels quals discorre la Cavalcada de Reis (Reina Victòria, plaça de Baix, Corredora, carrer Ample, plaça Eres de Santa Llúcia, Pont Ortissos, Porta d’Alacant, Mestre Albéniz.

A més, en la plaça de Baix es col·locarà un gran arbre nadalenc i dos grans rens lluminosos il·luminaran l’entorn del Palau d’Altamira.

Ja fóra del nucli urbà, es col·locaran arcs amb decoració nadalenca en les pedanies de la Baia, la Foia (tres arcs), la Marina, l’Altet, Torrellano, la Vallverda i Perleta.

El cost del contracte d’il·luminació nadalenca ha sigut de 22.137,19 euros. A més, per part del servei d’enllumenat municipal s’il·luminaran altres zones com:

AMBULATORI SANT FERMÍ: Palmera decorada cantó av. Llibertat

PLAÇA BENIDORM: Garlanda en palmera.

SECTOR V: Garlanda en arbre plaça Salvador Allende.

CASTELLA: Avet gran.

JARDÍ D’ANDALUSIA: Decoració arbres

CENTRE DE CONGRESSOS: palmeres DECORADES

PLAÇA 1r MAIG: ADORN EN ARBRES

GLORIETA: garlanda en Araucària

PONT DE CANALEJAS: garlanda en Jacaranda

VESSANTS DEL RIU: garlandes en arbres des de pont Canalejas a Pont de la Verge.

PLAÇA DE LES FLORS: 4 palmeres decoració

Inauguració del pesebre municipal

El divendres dia 8 de desembre a les 18.30 h tindrà lloc la inauguració del pesebre municipal en la Glorieta realitzat per l’Associació de Betlemistes de la nostra ciutat.

A continuació, a les 19 h, en el Gran Teatre, es realitzarà el pregó de Nadal a càrrec del vicari episcopal, José Antonio Valero.

“El dia 16 introduïm una novetat en les festes d’enguany, la desfilada de benvinguda a la ciutat de Pare Noel”, ha assenyalat Pérez, qui ha afegit que:

“Arribarà a la plaça de l’Algeps sobre les 18.30 h i començarà el seu recorregut pel carrer Jorge Juan, Reina Victòria i plaça de Baix, on l’alcalde li donarà les claus de la ciutat”.

El divendres 22 de desembre s’inaugurarà el mercat de Nadal que s’instal·larà en la plaça del Centre de Congressos.

El dissabte 23 es realitzarà el concert solidari de la Germandat de Flagel·lació i Glòria en el Gran Teatre. Es realitzaran dues actuacions, la primera a les 18 h i la segona a les 20 h.

El dia 25 de desembre, a les 12 h s’inaugurarà el pesebre vivent de Pobladors instal·lat en el passeig de Jaca.

Per al dia 31 de desembre, des de l’Ajuntament, s’ha preparat la festa per a acomiadar l’any 2017.

El dia 4 de Gener arribaran els patges dels Reis Mags a la Glorieta per rebre les cartes dels xiquets i xiquetes des de les 18.00 h.

“El dia 5 serà un intens dia per als Reis Mags, des de les 11 h que arribaran al Palau d’Altamira, fins a les 19 h que participaran en la cavalcada que desfilarà pel recorregut tradicional”, ha explicat el regidor.

 

Programa Festes Nadal 2017 Veure enllaç


Compartir: