El 26 de desembre es posen a la venda per internet les cadires per a la Cavalcada de Reis

El 26 de desembre es posen a la venda per internet les cadires per a la Cavalcada de Reis

La venda presencial s’iniciarà el 3 de gener i en total eixiran a la venda 9.200 entrades

La venda de cadires per a la Cavalcada de Reis del pròxim 5 de gener es posarà en marxa per internet el 26 de desembre a partir de les 9.00 del matí. Serà a través de la plataforma d’Instanticket.
Així ho ha explicat el regidor de Festes, José Pérez, qui ha indicat que enguany eixiran a la venda un total de 9.200 cadires, de les quals 5.900 eixiran a la venda per internet i la resta, 3.300 cadires, es vendran en casetes a partir del 3 de gener a les 9.30 hores.
El preu de les cadires és d’1,5 euros i cada persona podrà adquirir un màxim de deu entrades.
Les entrades que es podran adquirir per internet corresponen a la part esquerra del recorregut de la Cavalcada, i a banda i banda en el tram de Pont dels Ortissos, Porta d’Alacant i Mestre Albéniz.
Una vegada s’accedeix a Instanticket hi haurà un enllaç directe a Cavalcada d’Elx, on es desplegarà un plànol en el qual l’usuari podrà triar les cadires que desitja comprar.
La venda presencial serà en el Passeig de l’Estació. El regidor ha dit que enguany es destinaran més mitjans per  facilitar-la. Aquestes cadires correspondran a la part dreta de Reina Victoria, plaça de Baix i Corredora.

Compartir: