Inaugurada una estació de Bicielx al costat del poliesportiu de Carrús

Inaugurada una estació de Bicielx al costat del poliesportiu de Carrús

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, destaca que dóna servei a una àmplia zona esportiva i amb diversos centres educatius

Compta amb huit mòduls i setze bicicletes i es realitza a proposta de tres ciutadans a través dels Pressupostos Participatius de 2018

El regidor de Participació, Felip Sánchez, recorda que el pròxim diumenge és l’últim dia per a votar els projectes de 2018

La zona del poliesportiu de Carrrús compta des d’aquest matí amb una nova estació de Bicielx, que té huit mòduls i setze bicicletes, i que ha suposat una inversió superior als 10.000 euros. L’estació ha sigut inaugurada pels regidors de Mobilitat, Esther Díez; Participació Ciutadana, Felip Sánchez; i Turisme, Mireia Mollà, a més del gerent de Pimesa, Antonio Martínez.

“És una estació que es crea per les propostes de tres ciutadans a través dels Pressupostos Participatius de 2017. Sempre que facilitem un punt de mobilitat sostenible més en el municipi és una notícia important perquè va en el marc de l’estratègia Edusi i perquè Elx siga declarada Capital Verda Europea l’any 2030. A més, estem al costat d’un punt esportiu i amb diversos centres educatius. Presta servei en una zona que fins ara no tenia cobertura de Bicielx. Cal recordar que des de 2012 no s’havia ampliat aquest servei i ara en posem un nou punt, per la qual cosa complirem amb l’objectiu de millorar la mobilitat ciclista en el municipi”, va assenyalar Esther Díez.

Aquesta estació de Carrús és la quarta que s’inaugura enguany, a les quals també caldrà afegir la de Francesc Cantó l’obertura de la qual està prevista abans que finalitze l’any. Així mateix, la regidora recorda que s’estan ultimant els treballs del carril bici de l’avinguda del Ferrocarril, la inauguració del qual és imminent.

Per la seua banda, el regidor de Participació Ciutadana va indicar que “cadascun dels proponents d’aquesta estació va presentar la proposta pel seu compte i nosaltres les unifiquem. El cost estimat era de 15.000 euros, però finalment ha eixit per un preu inferior, d’uns 10.000 euros. En aquest mateix punt tenim un encreuament semafòric en el qual s’han realitzat millores proposades pels ciutadans del barri a través dels Pressupostos Participatius”.

Així mateix, Felip Sánchez va recordar que s’ha iniciat la construcció de voreres en barris i pedanies a través dels Pressupostos Participatius i destaca que aquest diumenge és l’últim dia per a votar. Es pot emetre el vot en les OMAC o en línia a través de la web de l’Ajuntament.

 

Compartir: