Inaugurat el betlem municipal de la Glorieta

Inaugurat el betlem municipal de la Glorieta

El naixement consta de 800 figures, incorpora efectes de pluja i aparat elèctric i va ser obert per l’alcalde, el pregoner del Nadal 2017 i el president de l’Associació de Betlemistes

El betlem municipal de la Glorieta va quedar inaugurat després del tall de cinta per part de Carlos González, alcalde d’Elx; José Antonio Valero, vicari episcopal i pregoner del Nadal; i Víctor Sánchez, president de l’Associació de Betlemistes, que van estar acompanyats pel regidor de Festes, José Pérez, diferents autoritats i diversos membres de la corporació municipal.

Desenes de persones esperaven en la Glorieta el moment de la inauguració per contemplar el betlem, que estarà obert les 24 hores del dia fins al pròxim 7 de gener i que serà visitat per més de cent mil persones.

El betlem ha rebut nombrosos elogis per part de les autoritats i dels visitants. L’alcalde va indicar que és “irrepetible i un dels millors de la Comunitat Valenciana i probablement de tot el país”; el president de l’Associació de Betlemistes va assenyalar que “realitzem el treball al llarg de l’any simplement perquè el poble d’Elx puga gaudir-lo”; i el regidor de Festes va dir que “és una meravella com tots els anys i els done l’enhorabona a tots els membres de l’Associació de Betlemistes”.

El betlem ocupa una superfície de 75 metres quadrats i conté 800 figures i diversos decorats. Com a novetat, s’ha incorporat la pluja amb aparat elèctric i hi ha una nova zona que simula un regadiu.

Així mateix, la Cavalcada dels Reis Mags compta amb elefants, cavalls i camells i s’ha creat un mercat amb diferents figures.

A través de la xarxa social Facebook s’ha organitzat un concurs i durant dues setmanes es llançaran preguntes del tipus on està la Dama?, o on hi ha un pelegrí?

Després de la inauguració del betlem va tenir lloc el pregó de Nadal 2017 en el Gran Teatre a càrrec del vicari episcopal, José Antonio Valero.

 

Compartir: