Esports recupera per a Elx un club d’elit de ciclisme

Esports recupera per a Elx un club d’elit de ciclisme

L’entitat ULB Sport Natura Greatness té previst participar en nombroses proves tant en l’àmbit nacional com internacional, com el Tour Poyang Lake, a la Xina

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat l’equip d’elit de ciclisme ULB Sport Natural Greatness, que ha decidit instal·lar-se a Elx gràcies al suport rebut per part de la regidoria per fomentar l’esport base.

Bernardo Ordiñana ha explicat que el club existeix des de 1983 i que és dels més antics en l’àmbit nacional, per això ha agraït la labor del regidor Jesús Pareja perquè l’entitat esportiva poguera assentar-se en la ciutat.

ULB Sport té previst, segons han informat, un calendari nacional i internacional on, una vegada més, estarà present en les millors voltes, així com en la Copa Espanya, on acudeixen els millors equips del país. També tenen prevista, igual que van fer l’any passat, una gira asiàtica i  participar en la prova Continental-Professional, a la Xina, Tour of Poyang Lake.

Segons ha exposat el director de comunicació de l’entitat, la presentació de l’equip es realitzarà el pròxim divendres, 2 de febrer, en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx, a les 20 hores.

 

Compartir: