Dos detinguts el cap de setmana, un d’ells reclamat per estafa

Dos detinguts el cap de setmana, un d’ells reclamat per estafa

El primer després d’una infracció de trànsit va haver de ser interceptat en desobeir l’alt i començar a insultar els agents en baixar del cotxe i emprendre la fugida.

L’altre individu estava reclamat per estafa per un jutjat d’Elx.

 

El 20 de gener, al voltant de les 01.20 hores, una patrulla Centaure de la brigada nocturna va observar un vehicle que realitzava un gir no permés en l’avinguda de Santa Pola, cosa per la qual van donar l’alt al conductor i van advertir-li de la infracció. No obstant això, aquest no va atendre el requeriment, va abandonar el lloc i va haver de ser interceptat en les rodalies del carrer Oriola.

En baixar del turisme es va dirigir als agents amb insults i amenaces, va gesticular ostensiblement i els actuants van haver d’apartar-se per a no ser colpejats. De nou, l’implicat va aprofitar aquesta circumstància per a eixir corrent, si bé no va poder escapar i va ser reduït. Gràcies a les comprovacions d’Atestats es pot especular amb què la seua intenció fora evadir l’acció policial, ja que va ser sotmés a la prova d’alcoholèmia i denunciat per superar la taxa legal.

En la nit d’aquest mateix dia, entorn de les 23.50 hores, de nou gràcies a la tasca preventiva mitjançant controls dinàmics, es va interceptar a un veí d’Asp, el qual es trobava reclamat per un jutjat d’Elx per un delicte d’estafa. El detingut, de 52 anys, va ser traslladat a dependències policials i posat a disposició judicial.

 

Compartir: