L’Ajuntament inaugura la nova seu de la Federació d’Associacions de Veïns “Dama d’Elx”

L’Ajuntament inaugura la nova seu de la Federació d’Associacions de Veïns “Dama d’Elx”

L’espai situat al carrer José Grau Niñoles s’ha cedit gràcies a un conveni de la regidoria de Participació i suposa potenciar les activitats que les associacions realitzen als barris i a les pedanies

L’alcalde ha incidit en la importància que s’haja représ la relació amb la Federació, que serveix d’enllaç entre veïns i el Consistori

L’alcalde, Carlos González, juntament amb els membres de l’equip de govern Mireia Mollà, Felip Sànchez, Antonio García, Esther Díez, Carlos Sánchez, Patricia Maciá, José Pérez i Héctor Díez, i els regidors de l’oposició Juan Antonio Sempere i David Caballero han assistit a la inauguració de la nova seu de la Federació d’Associacions de Veïns “Dama d’Elx”, situada al carrer José Grau Niñoles, al barri de Carrús.

“Aquesta seu servirà perquè les associacions de veïns de la ciutat puguen fer el seu treball millor, ja que, ells estan pendents i saben el que succeeix als barris”, ha explicat l’alcalde, qui ha afegit que, a més, serveixen d’enllaç entre els veïns i l’Ajuntament.

La cessió de l’espai es deu a un conveni de la regidoria de Participació i a la represa de la relació amb la Federació. “En 2015 arribarem un govern tancat i barrat a molts col·lectius, reprendre aquesta relació va ser un punt important per a veure la necessitat de dotar-los de mitjans perquè feren el seu treball tan bé com siga possible”, ha assenyalat Carlos González.

El regidor de Participació, Felip Sànchez, ha volgut recalcar que el treball que es realitza des de la Federació és voluntari. “És una labor difícil i quan parlàrem amb ells vam veure la necessitat que tenien d’una nova seu. Estem afrontant nous reptes com Elx Capital Verda Europea 2030 o els fons EDUSI i necessitem comptar amb la participació dels veïns”, ha explicat Felip Sànchez, qui ha afegit, a més, que enguany s’incrementarà en un 25% el conveni a la Federació.

El president de la Federació, Bernardo Sánchez, ha agraït la cessió de l’espai en la qual espera que es potencien les activitats de les quasi quaranta associacions que conformen la Federació.

 

Compartir: