L’Ajuntament inaugura una zona de jocs cal·listènics al vessant del riu Vinalopó

L’Ajuntament inaugura una zona de jocs cal·listènics al vessant del riu Vinalopó

L’estructura s’ha realitzat gràcies als Pressupostos Participatius i la proposta va ser d’un grup de joves que practiquen aquest tipus d’exercicis

El sòl de la zona és d’arena per esmorteir les caigudes, però s’efectuarà un altre espai amb sòl de cautxú pels usuaris que ho desitgen

El regidor de Participació Ciutadana, Felip Sànchez, juntament amb els regidors de Parcs i Jardins, Antonio García, i de Turisme, Mireia Mollà, han inaugurat la nova zona de jocs cal·listènics situada al vessant del riu Vinalopó, a l’altura aproximada del pont d’Altamira.

“Aquests jocs sorgeixen dels Pressupostos Participatius, els van proposar un grup de joves que practiquen aquest tipus d’exercicis i que demanaven una zona de jocs cal·listènics per  poder realitzar les activitats”, ha assenyalat Felip Sànchez, qui ha afegit que està valorada en prop de vint mil euros.

El regidor de Parcs i Jardins ha ressaltat que “ací ja hi havia una zona cal·listènica ,però, amb el temps s’havia deteriorat i havia perdut part de la seua funció principal, que era aquesta pràctica”.

“L’hem recuperat i ha sigut consensuat amb els usuaris, ja que, volíem que, d’alguna forma, foren ells els que dissenyaren la zona”, ha explicat Antonio García, qui ha afegit que es realitzarà un altre amb sòl de cautxú pels usuaris que així ho desitgen.

Alejandro Capel, usuari de la zona ha assenyalat que “vam proposar que el sòl fora d’arena, ja que cal fer molts exercicis de freestyle i si caem ens podem lesionar,i l’arena fa que esmorteïsca la caiguda”.

 

Compartir: