L’Ajuntament millora la imatge de la ciutat i la seguretat viària amb 660.000 euros la renovació de la senyalització horitzontal i 40.000 per a la senyalització vertical informativa

L’Ajuntament millora la imatge de la ciutat i la seguretat viària amb 660.000 euros la renovació de la senyalització horitzontal i 40.000 per a la senyalització vertical informativa

Incrementar la informació a la ciutadania, millorar la imatge del municipi i la seguretat viària és l’objectiu d’aquestes actuacions

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, ha donat compte dels treballs de millora de la senyalització horitzontal que el seu departament està duent a terme en el nucli urbà i en les pedanies.

“Es tracta d’una actuació sense precedents amb una inversió de 660.000 euros que ens  permetrà repintar tot el nucli urbà, dels principals nuclis de les pedanies i d’alguns camins rurals”, ha assenyalat Díez, qui ha indicat que a aquests 660.000 euros cal sumar els prop de 40.000 que s’invertiran en la millora de la senyalització vertical informativa, amb la col·locació de nous panells i renovació dels existents”.

El regidor ha indicat que en la primera fase d’aquesta actuació s’ha finalitzat ja la repintada de tot el barri dels Palmerars (aparcaments, passos de vianants, senyals…) i s’està acabant amb el la del barri del Pla (des d’Antonio Machado fins al triangle amb la circumval·lació Sud).

A partir d’ara, es procedirà a repintar tot el barri de Carrús (de l’avinguda de la Llibertat cap amunt, amb Sant Crispí, Toscar…); la part oest del polígon de Carrús, tota l’avinguda de la Llibertat, l’avinguda del Ferrocarril i l’avinguda de la Universitat; diferents camins del camp d’Elx que feia molt que no es repintaven, i actuacions puntuals a l’Altet, Torrellano i la Marina.

“Tota aquesta fase esperem tenir-la acabada a principis del mes de juny i, a partir d’ací, seguir pintant la resta de barris i pedanies, ha explicat Díez, qui ha afegit que “aquesta actuació ens portarà a 2019 amb tot el nucli urbà d’Elx, els principals nuclis de les pedanies i molts camins rurals repintats”.

A més de repintar, des de la Regidoria de Manteniment s’invertirà 40.000 euros en la col·locació de nous senyals i renovació dels existents. Es tracta d’unes 160 senyals que col·locaràn actualitzant els existents, tenint en compte entre altres coses, la posada en marxa de la circumval·lació Sud.

“Totes aquestes actuacions persegueixen millorar la imatge del municipi, incrementar la informació a la ciutadania i també millorar la seguretat viària“, ha conclòs el regidor.

 

Compartir: