El Centre de Desenvolupament Empresarial atrau més de mil quatre-cents participants en les diferents jornades de 2017

El Centre de Desenvolupament Empresarial atrau més de mil quatre-cents participants en les diferents jornades de 2017

Per al primer trimestre de 2018 s’han programat díhuit activitats que tenen com a objecte ensenyar a elaborar un pla empresarial o la busca de finançament

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, ha exposat les dades de 2017 del Centre de Desenvolupament Empresarial. Segons ha assenyalat Díez, el passat any van participar més de mil quatre-centes persones en les diferents jornades que es van organitzar.

“L’any 2016, la xifra va ser de mil tres-cents participants, ha augmentat malgrat que l’any passat impartírem 61 jornades, 9 menys que el 2016”, ha explicat Héctor Díez, qui ha afegit que ha prevalgut la qualitat de les activitats més que la quantitat.

Héctor Díez ha assenyalat la importància que té aquest centre, ja que serveix de punt de trobada entre empreses i entre emprenedors, com per exemple el Parc Empresarial de la UMH, la Cambra de Comerç, Jovempa o l’Ajuntament d’Elx.

“De fet, enguany, el Centre de Desenvolupament Empresarial servirà de seu a l’Associació Espanyola d’Inventors, que abans tenia la seua seu a Valladolid”, ha explicat Díez.

Així mateix, el regidor de Promoció Econòmica ha exposat que per al primer trimestre de 2018 ja es tenen programades díhuit activitats que tenen com a objecte l’explicació dels termes jurídics a l’hora de posar en marxa un negoci, la realització d’un pla d’empresa o la busca de finançament. “Enguany també volem fer activitats relacionades amb l’economia social i col·laborativa”, ha explicat Héctor Díez.

Les activitats són obertes a tots els públics i gratuïtes. Per a més informació es pot consultar la web www.elcheemprende.com.

Compartir: