El Gran Wyoming, Pablo Carbonell, concerts Indie i teatre per a escolars arriben a La Llotja en el primer semestre de 2018

El Gran Wyoming, Pablo Carbonell, concerts Indie i teatre per a escolars arriben a La Llotja en el primer semestre de 2018

La sala acollirà, a més, una sèrie de concerts entorn de la música dels 80 que completen una gran exposició sobre la Moguda en el MACE

La regidora de Cultura, Patrícia Macià, ha presentat la programació de la sala cultural de La Llotja per als pròxims sis mesos, entre la qual destaca una sèrie de concerts entorn de la música dels 80 i que complementa l’exposició La Movida de los 80 que s’inaugurarà el pròxim 26 de gener en el MACE.

Al marge d’això, la sala cultural La Llotja acollirà un concert de Jaime Urrutia, ex component de Gabinete Caligari, el 27 de gener.

El televisiu Gran Wyoming arribarà amb el seu grup Los Insolventes el 9 de febrer, i el 3 de març, La Orquesta Mondragón de Javier Gurruchaga.

El 14 d’abril, actuaran los Toreros Muertos amb Pablo Carbonell, que presentarà el seu últim disc dedicat al cantautor Javier Krahe.

“A més, La Llotja segueix apostant pels grups Indie d’Elx i de fora amb les següents actuacions: Sidecars (20 gener); Los Punsetes (24 de febrer); Dinero (9 de març); Sienna (16 de març), Neuman (24 març) i Varry Brava (20 abril)”, ha indicat Macià, qui ha afegit que “per a l’Elx Live Festival, que serà el 7 d´abril, s’està completant el cartell d’enguany”.

Quant a un altre tipus de música, passarà per La Llotja la cantaora granadina Vanesa Teba (5 de maig) i un musical dedicat a Manolo Escobar (17 de març).

Quant a teatre, destaca la posada en escena de l’obra que protagonitza Luis Bermejo El minuto del payaso. Les produccions locals arribaran de la mà de la Compañía Clásica de Comedia i Pasión Irreversible.

No faltaran les actuacions de teatre infantil en tots els idiomes, “actuacions concertades amb els centres docents en quatre idiomes: anglés, francés, valencià i castellà, que són úniques en la província”.

“Poques ciutats de la grandària d’Elx disposen de tants espais culturals i d’una programació de tanta qualitat. Els il·licitans i les il·licitanes hem d’estar orgullosos i orgulloses del que podem gaudir”, ha indicat Macià.

 

Compartir: