L’alcalde d’Elx exigeix de nou a Foment l’eliminació del peatge de la segona circumval·lació d’Alacant

L’alcalde d’Elx exigeix de nou a Foment l’eliminació del peatge de la segona circumval·lació d’Alacant

Carlos González considera que aquesta mesura és fonamental per al desenvolupament del municipi

L’alcalde d’Elx, Carlos González, exigeix de nou al Ministeri de Foment l’eliminació del peatge de la segona circumval·lació d’Alacant, que abasta un tram de 32,5 quilòmetres entre el Campello i el camí de Castella, quan s’execute el rescat de les autopistes que estan en fallida.

González considera fonamental per al desenvolupament del municipi l’eliminació dels peatges en les vies de gran capacitat de trànsit perquè alleujaria la circulació en altres carreteres saturades i facilitaria l’eixida de productes de les empreses il·licitanes.

La segona circumval·lació d’Alacant es va inaugurar el 2007 amb la idea de descongestionar la circumval·lació gratuïta (A-70) però,  no ha complit el seu objectiu. Té un trànsit mitjà d’uns sis mil vehicles diaris.

Aquesta carretera desemboca en el camí de Castella i facilita el trànsit cap a València i el nord de la província. A més, compta amb quatre peatges: Busot-Mutxamel, el Campello, Sant Vicent del Raspeig i Montfort.

L’alcalde suma a aquesta reivindicació el desdoblament dels accessos a l’aeroport i la finalització de la Ronda Sud, dues obres reclamades per Carlos González al Ministeri de Foment durant una reunió mantinguda el passat mes de maig, amb el secretari general d’Infraestructures, Manuel Niño.

A més de la circumval·lació d’Alacant, les autopistes afectades pel rescat són: les quatre radials de Madrid, la que connecta la capital amb Barajas, la Cartagena-Vera i l’AP 36 entre La Roda i Ocaña.

Compartir: