Les entrades sobrants de la Cavalcada es vendran aquesta vesprada en la plaça de Baix de 17 a 20 hores

Les entrades sobrants de la Cavalcada es vendran aquesta vesprada en la plaça de Baix de 17 a 20 hores

Queden aproximadament tres-centes localitats de segona fila en el tram de Reina Victòria i una vintena de tercera fila per a plaça de Baix 

Les entrades sobrants per a la Cavalcada de Reis es posaran a la venda aquesta vesprada en la plaça de Baix des de les 17.00 hores fins a les 20.00 hores.

De les 2.200 entrades que s’han posat a la venda aquest matí a les 9.00 hores per al tram de Reina Victòria queden aproximadament tres-centes localitats de segona fila. De les 1.100 que s’han posat a la venda per al tram de plaça de Baix i Corredora n’ha sobrat una vintena de tercera fila per a la plaça de Baix. En Corredora s’han esgotat.

Aquest matí hi ha hagut menys cues per a adquirir les entrades, segons han explicat des de la Regidoria de Festes, perquè el 65% de les entrades es van posar a la venda per internet davant del 35% que s’han posat a la venda en taquilles.

Compartir: