Nova estació de BiciElx en la plaça Francesc Cantó

Nova estació de BiciElx en la plaça Francesc Cantó

L’Ajuntament té previst posar en marxa el 2018, gràcies als Pressupostos Participatius i a la inversió municipal de PIMESA, huit noves estacions de BiciElx

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, juntament amb el regidor de Participació, Felip Sànchez, han inaugurat una nova estació de BiciElx situada en la plaça Francesc Cantó i que respon a una de les peticions dels Pressupostos Participatius.

“Tornem a confirmar la voluntat que té la ciutadania d’instal·lar més estacions de BiciElx en els seus barris i generar, així, més mobilitat sostenible”, ha explicat Esther Díez, qui ha afegit que es tracta de la cinquena estació que s’ha posat en marxa en la present legislatura.

La regidora de Mobilitat ha recordat que des de 2012 no s’ampliava aquest servei “i hem fet des de l’Equip de Govern una aposta molt decidida per la mobilitat ciclista”.

“Està previst que durant el 2018 es posen en marxa almenys huit noves estacions de BiciElx, quatre d’aquestes a través dels Pressupostos Participatius i d’altres quatre amb la inversió que l’Ajuntament va fer a Pimesa“, ha explicat Esther Díez.

Les quatre noves estacions de BiciElx, que han eixit dels Pressupostos Participatius, es col·locaran en el polígon industrial de Carrús, en el jardí Pedro Zerolo, en el barri de Trabalon i en l’avinguda de Dolors.

El regidor de Participació, Felip Sànchez, ha ressaltat l’impuls que s’està donant a BiciElx des de la seua Regidoria i des de la de Mobilitat. “Enguany seguirem fent les actuacions que queden pendents i les de 2018”, ha conclòs Sànchez.

Compartir: