Presentació dels actes en honor a Sant Agatàngel

Presentació dels actes en honor a Sant Agatàngel

Els actes comencen aquest dissabte amb el pregó a càrrec de Francisco Javier García Mora en l’església de Sant Agatàngel

El regidor de Festes, José Pérez, ha presentat els actes en honor a Sant Agatàngel, patró d’Elx. Al costat d’ell han estat el president de la comissió organitzadora de les Festes de Sant Agatàngel, José Caravaca, i el rector de l’església de Sant Agatàngel, Juan Conejero.

Els actes començaran aquest dissabte, a partir de les 19.30 hores, amb el pregó a càrrec de Francisco Javier García Mora en l’església de Sant Agatàngel.

El divendres 2 de febrer tindrà lloc el tradicional “sopar del cabasset” i el dissabte 3 començarà amb un esmorzar que donarà pas a una festa infantil, una missa i les serenates en honor al sant. Com a novetat enguany se celebrarà la I Matinal Motera Sant Agatàngel al costat de la carpa situada davant de la parròquia.

El dia gran serà el diumenge, 4 de febrer, amb la processó que començarà a les 12.00 del migdia i que partirà de l’església de Sant Agatàngel fins a la basílica de Santa Maria.

 

 

Compartir: