Primera Trobada Dones per la Pau 2018

Primera Trobada Dones per la Pau 2018

La Prefectura de la Policia Local i la regidoria d’Igualtat tenen prevista la realització de cinc trobades més al llarg de l’any

El Palau d’Esports de la UMH va acollir la Primera Trobada Dones per la Pau 2018, organitzada per la Prefectura de la Policia Local i la regidoria d’Igualtat. Aquesta trobada va comptar amb la presència de la seua creadora Alejandra Llopis Calataiud, recolzada en aquesta ocasió per tres grans mestres d’alt nivell de diferents punts de la geografia espanyola, que aportaren els seus coneixements en la disciplina marcial d’Aikido i que a la finalització d’aquest esdeveniment i després d’una gran ovació, els seus participants van reclamar noves celebracions.

Des de la Prefectura de la Policia Local i la regidoria d’Igualtat es té prevista la realització de cinc trobades més al llarg de l’any: 17 de març, 26 de maig, 21 de juliol, 29 de setembre i 24 de novembre. Trobades en les quals poden participar 35 dones en cada sessió i que estan orientades a millorar la seua seguretat emocional positiva i a enfortir la seua personalitat. Així mateix, es desenvolupen tècniques en les quals es treballa l’entrenament de la postura corporal, de l’aprenentatge de reduccions, immobilitzacions, treball de les articulacions i desequilibri de l’oponent, i obtindrà així un control de la situació.

 

Compartir: