Renovació de zones verdes d’Elx a través del Pressupost Participatiu

Renovació de zones verdes d’Elx a través del Pressupost Participatiu

Diferents espais d’esplai han sigut renovats gràcies a les propostes dels veïns i de les veïnes al Pressupost Participatiu
La plaça d’Altabix ha sigut remodelada per una urgència de perillositat de caiguda dels arbres

El regidor de Parcs i Jardins, Antonio García, el regidor de Participació, Felip Sànchez i la regidora Mireia Mollà, han visitat diferents espais d’esplai veïnal que han sigut renovats durant l’últim trimestre de 2017 a través de la regidoria de Parcs i Jardins i gràcies a les propostes dels veïns i de les veïnes al Pressupost Participatiu.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha renovat els jocs infantils i el paviment en el parc infantil situat al carrer Francesc Cantó en el barri de Sant Antoni, ha instal·lat aparells bio saludables per a realitzar exercicis en el jardí Joan Fuster al barri de Carrús i s’ha dut a terme també la renovació dels jocs infantils en el barri del Pla al carrer Sor Josefa Alcorta.

Plaça d’Altabix

A més, ha finalitzat la remodelació de la plaça d’Altabix, una actuació que no sorgeix del Pressupost Participatiu, els regidors han mantingut reunions amb els veïns i amb les veïnes a través de l’associació veïnal del barri per a consensuar les reparacions en la plaça, per la urgència que va suposar la perillositat dels arbres que existien allí i que van haver de retirar-se per risc de caiguda. Ara s’han substituït per espècies autòctones, així com la jardineria de l’entorn i s’ha aprofitat per a canviar el paviment dels jocs infantils per un més segur.

Per al regidor de Parcs, “aquestes actuacions milloren l’aspecte de la plaça, el seu ús i eviten la perillositat que suposaven aquestes espècies que es van plantar sense pensar en la seua idoneïtat. Una vegada retirades s’ha aprofitat per  millorar la plaça, l’ombrejat, la jardineria i el paviment, tot això consensuat amb els veïns i amb les veïnes de la zona”.

“El Pressupost Participatiu és una eina amb la qual es pot donar resposta a les necessitats del dia a dia i es pot detectar a través dels veïns quines són les seues preocupacions més immediates als seus barris i a les seues pedanies”, ha assenyalat el regidor de Participació, Felip Sànchez.

 

Compartir: