S’obri el termini d’inscripció a la III Mostra de Curtmetratges per a Mòbil “Casa de la Dona”

S’obri el termini d’inscripció a la III Mostra de Curtmetratges per a Mòbil “Casa de la Dona”

La Junta de Govern Local amb  data 22 de desembre 2017 va aprovar, entre altres assumptes, la convocatòria de la III Mostra de Curtmetratges per a mòbil “Casa de la Dona”. Mostra que organitzen les regidories d’Igualtat i Joventut.

Es tracta d’un certamen dirigit a persones joves del nostre municipi d’entre 13 i 18 anys.

La temàtica posarà en relleu aquelles actituds que contribuïsquen a la sensibilització social i a la promoció de la igualtat entre dones i homes, l’eliminació dels rols socials i estereotips en funció del sexe sobre els quals s’assenta aquesta desigualtat i fomentarà les relacions basades en el respecte, la coresponsabilitat i la igualtat de tracte.

REQUISITS:

Cada curt es presentarà en format DIGITAL (.mov, .avi, .mpge o .mp4) i tindran una durada màxima de 2 minuts.

 INSCRIPCIONS:

Les inscripcions es realitzaran a través del correu electrònic igualdad@elx.es, fins al 2 de febrer de 2018.

Accés a les bases

Compartir: