L’alcalde demana que es considere Elx com a opció per a celebrar la Fira Nacional del Calçat

L’alcalde demana que es considere Elx com a opció per a celebrar la Fira Nacional del Calçat

Carlos González ha visitat la fira del calçat de Milà (Mican) i ha recorregut els 64 expositors il·licitans que des d’ahir es reuneixen en la ciutat italiana

L’alcalde, Carlos González, ha visitat la fira del calçat de Milà (Mican) i ha recorregut la totalitat dels estands de les signatures il·licitanes que han exposat els seus productes. “Concretament hem visitat els 64 expositors il·licitans i com a conclusió cal destacar que el primer dia va haver-hi un ambient positiu, per a la majoria dels empresaris il·licitans, amb nombroses visites i amb un gran interés per les seues col·leccions”, ha assenyalat l’alcalde.

D’altra banda, Carlos González ha expressat que cal destacar també que “les empreses il·licitanes representen el 35% de la presència total d’Espanya en aquesta fira”, un fet que “demostra la forta aposta del calçat il·licità, per la internacionalització, que és un factor clau per al futur del sector”.

Així mateix, considere que hi ha un sentiment generalitzat entre els empresaris del calçat, que entenen que és una opció de futur que la Fira Nacional del Calçat es trasllade de Madrid a Elx en pròximes edicions. Alguna cosa que, a la meua manera de veure, FICE ho hauria d’estudiar com una alternativa òptima a l’actual fira de Madrid (MOMAD), ha assenyalat l’alcalde.

Carlos González ha explicat que Elx reuneix les característiques idònies per a albergar una fira nacional del calçat tant per la connectivitat com pels serveis, però sobretot per la forta presència del sector a Elx i en els municipis sabaters del Vinalopó.

 

Compartir: