L’alcalde i el regidor d’Esports reben en el Saló de Plens al Club Karate-Do Shotokan

L’alcalde i el regidor d’Esports reben en el Saló de Plens al Club Karate-Do Shotokan

El club ha format gran quantitat de cinturons negres i ha aconseguit grans resultats esportius en l’àmbit provincial, comunitari, nacional i internacional

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han rebut en el Saló de Plens els joves esportistes del Club Karate-Do Shotokan d’Elx, un club amb una trajectòria de més de 44 anys al servei de l’esport il·licità.

Manu Chazarra, cinturó negre 6° Dan, entrenador i jutge nacional, i actualment seleccionador de katas de la Comunitat Valenciana, és qui dirigeix el club i es dedica tant a l’activitat competitiva, com a l’àrea pedagògica i de formació, oferint als seus alumnes un ensenyament de qualitat.

Pel club han passat innombrables xiquets i joves, han eixit gran quantitat de cinturons negres i s’han aconseguit grans resultats esportius en l’àmbit provincial, comunitari, nacional i fins i tot internacional. De l’escola també han eixit molts dels instructors de la província d’Alacant, els quals es van iniciar en ella i hui dia segueixen en actiu en els seus respectius Dojos.

L’alcalde i el regidor d’Esports han tingut paraules d’agraïment tant als esportistes com als entrenadors i se’ls ha fet lliurament d’un obsequi per part de la corporació municipal.

 

 

Compartir: