L’Ajuntament anima a la ciutadania a participar en la campanya d’enquestes per al Pla de Mobilitat

L’Ajuntament anima a la ciutadania a participar en la campanya d’enquestes per al Pla de Mobilitat

 

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha afirmat hui que ‘animem els il·licitans i les il·licitanes a participar en la campanya d’enquestes telefòniques que realitzarà la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori en els pròxims dies amb motiu de la redacció del Pla de Mobilitat Elx-Alacant’.

 

Díez ha explicat que ‘la participació de la ciutadania en aquest treball és fonamental, ja que permetrà conéixer com es desplacen habitualment els habitants del nostre municipi i facilitarà, al mateix temps, plantejar propostes que augmenten l’ús de transport públic i la seua comoditat, reduïsquen el seu impacte medi ambiental i asseguren la seua sostenibilitat econòmica’.

La regidora de Mobilitat ha destacat també que ‘part del material d’aquestes enquestes serà usat en l’actualització del pla de mobilitat del municipi, per la qual cosa les respostes dels ciutadans i les ciutadanes tindran repercussió tant en l’àmbit autonòmic com local’.

Les enquestes són anònimes i els enquestats es determinen aleatòriament. Les preguntes versen sobre la descripció de tots els viatges que el ciutadà o la ciutadana triat haja realitzat en un dia determinat. Sobre aquest tema, es tracta d’arreplegar l’origen, destinació, motiu i manera per a cadascun dels viatges.

Totes les dades proporcionades pels enquestats seran processats de manera que es garantisca la protecció de dades personals i amb finalitats exclusivament estadístiques, en compliment de la llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, segons indica la Conselleria.

 

Compartir: