L’Ajuntament crearà set noves estacions de BiciElx abans que finalitze la legislatura

L’Ajuntament crearà set noves estacions de BiciElx abans que finalitze la legislatura

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, anuncia la creació de noves estacions en Palmerars-Ciutat de la Justícia; barri de Portes Encarnades; avinguda de la Llibertat a l’altura del col·legi Baix Vinalopó, plaça de Barcelona i encreuament de Poeta Miguel Hernández amb Concepción Arenal

 

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha anunciat que l’equip de govern té previst crear, almenys, set noves estacions de BiciElx abans que acabe aquesta legislatura. Aquest ha sigut un dels assumptes abordats en la Taula de la Mobilitat celebrada en l’Ajuntament.

“En la reunió hem concretat la inversió de 50.000 euros que ha de realitzar PIMESA a través dels diners que li va transferir l’Ajuntament. Aquesta operació ja es va fer en 2016. Fins ara les estacions que s’han anat fent han sigut a través dels Pressupostos Participatius i ara executarem les estacions que són pròpies a aquesta inversió directa que fa l’Ajuntament”, ha explicat Díez qui ha afegit que “hem consensuat que aquestes estacions s’instal·len en Palmerars- Ciutat de la Justícia; barri de Portes Encarnades; avinguda de la Llibertat a l’altura del col·legi Baix Vinalopó, plaça de Barcelona i encreuament de Poeta Miguel Hernández amb Concepción Arenal”.

La regidora ha dit que es crearan un mínim de cinc estacions, ja que “intentem adquirir material d’estacions de municipis en els quals ha fracassat el sistema, de manera que aqueixos 50.000 euros poden donar per a més de cinc estacions”.

A aquestes estacions se sumen dues més previstes amb els Pressupostos Participatius una en el Polígon de Carrús i una altra en el barri de Travalon.

“Crec recordar que des de 2012 no es posaven en marxa estacions de BiciElx. En aquesta legislatura hem posat en marxa cinc i es preveuen altres set noves estacions en el que queda de legislatura. Amb això es cobriria tot l’entramat de la ciutat i garantiria una connexió ràpida en el conjunt del nucli urbà”, ha indicat la regidora.

D’altra banda, Díez ha assenyalat que ja s’està acabant la col·locació de 50 punts d’aparcaments de bici en el terme municipal.

 

Compartir: