L’Ajuntament incrementa l’ajuda al Misteri i millora el servei de taxi a les pedanies

L’Ajuntament incrementa l’ajuda al Misteri i millora el servei de taxi a les pedanies

L’Ajuntament puja en 7.000 euros l’aportació per programar més i millors actuacions infantils en La Tramoia

L’increment de la quantia del conveni entre l’Ajuntament i el Patronat del Misteri i la millora del servei del taxi a les Pedanies han sigut dos dels assumptes tractats en la Junta de Govern.

Tal com ha explicat la portaveu de l’equip de govern, Patrícia Macià, “hem acordat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Patronat del Misteri que ascendeix a 110.000 euros”. La regidora ha recordat que “quan vam entrar a l’Ajuntament el conveni era de 80.000 euros i cada any hem anat incrementant en 10.000 euros fins a aconseguir els 110.000 euros d’enguany, és a dir un increment de 30.000 euros”.

També s’ha donat llum verda al conveni amb l’Associació de Teatre Escolar LLIGUE pel qual l’Ajuntament aporta 3.000 euros per a la programació d’aquesta associació en la Sala Tramoia. Al marge d’això, l’Ajuntament ha pujat en 7.000 euros l’aportació per programar més i millors actuacions infantils en La Tramoia.

Per la seua banda, Antonio García, portaveu adjunt ha explicat les condicions del nou conveni entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris Auto-Taxi per a la prestació del servei de Taxi Compartit “Elx Taxi” a les pedanies.

“El conveni anterior havia caducat i s’ha signat un de nou. Tot segueix igual llevat que el preu puja de deu a dotze euros, una despesa que repercuteix en l’Ajuntament, no en l’usuari”; ha indicat el regidor que ha dit que es tracta d’un conveni per quatre anys prorrogables altres quatre.

A més, s’ha aprovat la modificació de l’encomanament de gestió d’aquest servei per atendre a peticions ciutadanes. En aquest sentit, es crea una nova ruta entre el centre històric i Buenos Aires, amb parades en Jubalcoi.

Una altra de les novetats és que la ruta a Matola tindrà dos nous horaris, un a les 8.30 i un altre a les 16.30 hores. La ruta Maitino-Torre Blava tindrà tres horaris més: 8.45, 11.00 i 18.00 hores.

 

Compartir: