L’Ajuntament aconsegueix reduir el termini de pagament a proveïdors

L’Ajuntament aconsegueix reduir el termini de pagament a proveïdors

La regidora d’Hisenda, Ana Arabid, confirma que al novembre es va pagar en una mitjana de 7,74 dies enfront de la mitjana d’ajuntaments d’Espanya que se situa en 61 dies

 

La regidora, Ana Arabid ha donat compte del Pla de Tresoreria de l’últim trimestre de 2017 aprovat en l’última Junta de Govern Local i que ofereix les millors dades dels últims anys pel que fa al termini de pagament a proveïdors.

Segons la regidora, durant el mes de novembre es va fer front a les factures amb proveïdors en el termini de 7,74 dies de mitjana, enfront de la mitjana de 61 dies registrada en la resta d’ajuntaments d’Espanya.

Arabid ha aclarit que els ajuntaments disposen segons marca la llei d’un màxim de 60 dies des que la factura és presentada en registre. A partir d’ací, es donen 30 dies per a tramitar-la i altres 30 per a pagar-la. Això explica que en el mes de desembre el termini de pagament haja sigut de menys 7 dies, és a dir, que l’Ajuntament d’Elx va pagar els seus proveïdors fins i tot 7 dies abans d’acabar els 30 dies per a la tramitació.

 

Compartir: