El regidor d’Esports presenta les activitats del programa Esport i Salut

El regidor d’Esports presenta les activitats del programa Esport i Salut

L’objectiu és afavorir l’esport sobretot en persones que no ho han practicat mai, en persones majors i en aquells que necessiten l’esport de manteniment

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat les activitats que es realitzaran dins del programa Esport i Salut d’adults. “Una d’aquestes activitats és la gimnàstica de manteniment que es pot realitzar en nombrosos punts de la ciutat”, ha explicat el regidor d’Esports.

Concretament, el servei de gimnàstica de manteniment es presta en el Polivalent d’Altabix, en El Raval, en el Polivalent de Carrús, en el centre social del Sector V, en el centre social de la Vallverda, en el centre social de Matola, en el centre social de la Baia, en el centre social de Perleta, en el centre social de la Foia en el centre social de la Marina, en el mateix pavelló Esperanza Lag, en el Pavelló del Toscar, en el centre social de la plaça de Barcelona, en el centre social de Poeta Miguel Hernández, en el centre social de Torrellano Baix i en el Poliesportiu Isabel Fernández.

La gimnàstica de manteniment està programada per als dilluns, dimecres i divendres i té un cost de 32 euros el trimestre per a aquelles persones que vulguen fer aquest esport durant dos dies a la setmana. Pels que vulguen acudir els tres dies setmanals l’activitat costa uns tres euros més.

El regidor d’Esports ha assenyalat que l’objectiu d’aquesta activitat és afavorir l’esport, sobretot en persones que no ho han practicat mai, en persones majors i en aquells que necessiten l’esport de manteniment.

Compartir: