Elx és Ciutat Amigable amb els Majors

Elx és Ciutat Amigable amb els Majors

Els majors podran participar en el II Concurs Master Xef Sènior i en l’Olimpíada Intergeneracional

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx ha acollit un nou Consell de Majors en el qual el regidor de l’àrea, Carlos Sánchez, ha anunciat que Elx ja és oficialment Ciutat Amigable amb els Majors. “Es tracta d’una molt bona notícia que sumada a la partida de la qual ja disposem ens permetrà posar-nos a treballar. El primer serà realitzar un estudi per conéixer l’estat de la ciutat, per saber com veuen els nostres majors la situació del municipi”. Així ho ha explicat Sánchez qui ha afegit que a més ha donat compte de la posada en marxa del II Concurs Màster Xef Sènior per a final d’aquest mes i la posada en marxa per a abril d’una Olimpíada Intergeneracional en la qual els majors s’han de buscar una parella de 14 anys o menys per a participar”.

Compartir: