Intervenció amb menor desatesa en estacionament públic

Intervenció amb menor desatesa en estacionament públic
  • Una usuària d’un establiment proper es va adonar de la situació de la menor, sola i sense cap adult a prop, i va avisar a la Policia Local. 
  • La UTE va confirmar aquests fets, els quals van ser minimitzats per la mare malgrat l’evidència de les càmeres de videovigilància.

El 6 de febrer al voltant de les 16.00 hores la sala d’operacions va rebre la telefonada d’una usuària que assenyalava la presència d’una xiqueta d’uns 3 anys sense la supervisió de cap adult a l’interior d’un turisme estacionat en un pàrquing públic.

La patrulla es va desplaçar al lloc i va confirmar aquest extrem, ja que, va trobar a la menor en el seient davanter del vehicle i amb la porta oberta. Després d’uns minuts d’espera es va personar la mare de la menor amb una amiga, procedien d’un comerç proper i van indicar que havien sigut uns pocs minuts. No es va observar indicis d’una situació de risc o desemparament, la part implicada va abandonar el lloc en ser de fora del municipi.

Els agents, gràcies al circuit de vigilància del comerç més proper, van poder comprovar com, després de diverses accions prèvies en l’estacionament, la progenitora va deixar sense la més mínima vigilància a la menor durant uns quaranta-cinc minuts. Per tals fets es va informar els organismes competents del succeït.

 

Compartir: