Ja està en marxa la formació a xiques i xics inscrits a la III Mostra Curtmetratges “Casa de la Dóna”

Ja està en marxa la formació a xiques i xics inscrits a la III Mostra Curtmetratges “Casa de la Dóna”

Finalitzat el termini d’inscripció a la III Mostra de Curtmetratges per a mòbil “Casa de la Dóna”, 39 joves comencen la formació prèvia a l’elaboració dels curtmetratges. Formació en igualtat, llenguatge audiovisual i edició.

Aquesta formació s’ha iniciat en la vesprada del dilluns dia 12 de febrer a la casa de la Dóna i en l’IES de Carrús i continuarà en pròximes dates en la sala d’informàtica del Centre Cultural L’Escorxador.

El termini previst per a la finalització dels treballs és el 27 d’abril i una vegada estiguen tots els curtmetratges editats, es procedirà a un acte públic de presentació de la Mostra, que tindrà lloc en els primers dies de maig.

Compartir: