Localitzats els joves causants de danys i actes vandàlics

Localitzats els joves causants de danys i actes vandàlics
  • Els tres menors, amb edats properes als 18 anys, van bolcar diversos contenidors i van provocar danys en el seu recorregut des de la zona centre fins a Altabix.
  • Un d’ells, presumpte autor del trencament d’un  aparador, va haver de ser reduït en fugir i resistir-se activament a la intervenció.

El 10 de febrer al voltant de les 01.55 hores la sala d’operacions de la Policia Local va rebre diverses telefonades directes i a través del 112 que advertien de l’actitud de diversos joves que bolcaven contenidors i arrancaven papereres de la via pública.

Les unitats disponibles de la Brigada Nocturna en la zona van iniciar la localització dels individus, els van localitzar en un carrer proper on van presenciar la manipulació d’un contenidor. Quan els joves es van adonar de la seua presència van iniciar la fugida i van ser interceptats a escassos metres, van haver de reduir a un davant la seua forta resistència que va arribar a lesionar lleument a l’agent intervinent.

Una de les telefonades indicava el trencament del cristall d’un aparador en carrer Hospital, aquest extrem va ser comprovat per una patrulla i comunicada al seu propietari. Després de les gestions oportunes es va confirmar la vinculació del detingut amb la seua fractura arran d’una discussió.

Tots els implicats van ser denunciats pels fets ocorreguts d’acord a la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana, que contempla quantioses sancions, sense perjudici de les accions penals derivades.

 

Compartir: