Els Pressupostos Participatius permeten l’adequació del parc de Sant Jaume en Penya les Àguiles

Els Pressupostos Participatius permeten l’adequació del parc de Sant Jaume en Penya les Àguiles

L’actuació ha tingut un cost de 29.000 euros i s’han pavimentat en total 800 metres quadrats, 600 en la zona del centre cívic i 200 en la zona dels jocs infantils

 

El regidor de Participació, Felip Sànchez, ha visitat el parc de Sant Jaume, en Penya les Àguiles, on s’han realitzat diverses actuacions gràcies als Pressupostos Participatius. “El que s’ha fet ha sigut pavimentar la zona dels jocs infantils i els voltants del centre cívic perquè amb les pluges s’omplia de fang i era bastant incòmode per als veïns”, ha assegurat Felip Sànchez.

Amb aquesta actuació, segons ha informat el regidor de l’àrea, “evitem que s’inunde de fang la zona i, a més, els veïns podran realitzar ací activitats d’una manera més segura perquè el que hi havia abans era terra i pedres”.

La inversió ha sigut de prop de 29.000 euros, s’han pavimentat 800 metres quadrats (200 metres quadrats en la zona infantil i 600 en la zona del centre cívic). “Després, a part, s’ha instal·lat també vorada al llarg del camí i la zona adjacent al centre cívic”, ha explicat Felip Sànchez.

Aquestes actuacions les ha realitzat la Regidoria de Manteniment amb el Pressupost Participatiu. Prèviament, es va instal·lar una font amb l’objectiu de millorar el parc que, segons el regidor de Participació, permet que els veïns puguen gaudir-lo més i els xiquets tinguen més seguretat.

Alejandro Salgado, alcalde de la pedania de Penya les Àguiles, ha volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament i la disposició que està tenint per millorar la pedania.

 

Compartir: