Manteniment dóna resposta a una reivindicació dels veïns de l’Altet urbanitzant un dels seus carrers

Manteniment dóna resposta a una reivindicació dels veïns de l’Altet urbanitzant un dels seus carrers

L’actuació té un cost de 70.000 euros i permetrà desviar el trànsit durant els festejos de la pedania i evitarà molèsties als ciutadans

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, ha visitat el carrer Armada Española, en l’Altet on s’estan desenvolupant obres d’urbanització. “És un carrer que estava pendent d’urbanitzar. L’Ajuntament, amb una inversió de 70.000 euros, l’executarà, ja que era una de les reivindicacions principals dels veïns i les obres finalitzaran a la fi de mes”, ha explicat Héctor Díez.

“És un carrer important, sobretot durant les festes de l’Altet, ja que, es talla l’avinguda principal i aquest carrer permet desviar el trànsit amb facilitat per evitar molèsties durant els festejos”, ha exposat el regidor de Manteniment, qui ha afegit que malgrat que siga un projecte que assumeix l’Ajuntament, després es repercutirà als promotors que vulguen desenvolupar les parcel·les pendents.

“És important perquè no té sentit que s’haguera quedat aquest carrer sense executar. S’asfaltaran i es faran les dues voreres, s’instalaran dos nous fanals”, ha assenyalat Héctor Díez.

El regidor de Manteniment ha explicat que amb els Pressupostos Participatius s’estan fent en l’Altet obres de voreres en el carrer Condestable Zaragoza i en el carrer Del Mar. “Era una altra petició important dels veïns per poder arribar amb major seguretat al col·legi, també una inversió pròxima als 20.000 euros”, ha exposat Díez, qui ha afegit que “això posa de manifest que per a l’equip de govern són primordial les pedanies i en aquest cas en concret en l’Altet”.

 

Compartir: