Mercats temàtics per dinamitzar el comerç local

Mercats temàtics per dinamitzar el comerç local

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Héctor Díez, ha presentat la campanya “Elx en tendències” que consisteix en esdeveniments tematitzats per donar visibilitat als xicotets negocis

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Héctor Díez, ha presentat la campanya “Elx en tendències” que és una iniciativa que té el propòsit de promocionar i dinamitzar el comerç local a través d’esdeveniments temàtics que es realitzaran enguany en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx.

“Estem parlant d’esdeveniments on volem concentrar a comerços per sectors perquè presenten el millor que han d’oferir al públic i perquè al mateix temps, entorn d’aquests esdeveniments, es puguen desenvolupar un altre tipus d’activitats complementàries com xarrades o tallers que permeten promocionar el nostre comerç i que genere un flux d’atracció de públic que vaja en benefici del comerç local del nostre municipi”, ha explicat Héctor Díez.

El primer d’aquests esdeveniments, és el denominat “Mercat ambulant de la moda” que se celebrarà de divendres que ve 2 de març fins al 4 de març. És un esdeveniment que en aquesta ocasió estarà tematitzat per als comerços de moda, complements i també per als xicotets comerços relacionats amb el sector de la bellesa.

“Es tractarà d’un esdeveniment que es compondrà d’un mercat en la sala d’exposicions del Centre de Congressos i tindrà cabuda per a uns 20 comerços locals”, ha explicat el regidor de l’àrea, qui ha afegit que paral·lelament, en una sala contigua se celebraran tallers de personalització de la roba pels xiquets, se celebraran també conferències per part de dissenyadores i bloggers i també hi haurà activitats relacionades amb el reciclatge de la moda.

“Es tracta de crear punts de trobada tematitzats del comerç local, en el qual la gent puga veure que el seu comerç té molt a oferir i que no té gens a envejar a un altre tipus de comerç”, ha expressat Héctor Díez.

Aquest esdeveniment no solament està obert per als comerços associats, sinó també per als que no ho estan. “Envie una invitació per a tot el comerç local a què es pose en contacte amb la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç perquè en el cas que estiguen interessats puguen participar en aquest mercat de la moda, la bellesa i la salut”, ha exposat el regidor de l’àrea.

Així mateix, del 22 al 23 de juny se celebrarà un esdeveniment sobre art i oci; del 28 al 30 de setembre altre sobre moda i bellesa; i el 10 de novembre es durà a terme un esdeveniment sobre esport.

Compartir: