Presentació de la campanya “Silenci Incòmode”

Presentació de la campanya “Silenci Incòmode”

La regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, i la de Comunicació, Esther Díez, van presentar en el Centre de Congressos la campanya “Silenci Incòmode” amb la qual l’Ajuntament pretén captar habitatges buits per oferir-los en lloguer a famílies amb escassos recursos.

Maciá va explicar que la idea és captar habitatges de ciutadans particulars per poder gestionar el seu lloguer a través de la borsa solidària de l’Oficina Municipal de l’Habitatge. “Pretenem que si el ciutadà té un habitatge deshabitat, puga llogar-lo a persones per un preu adaptat als seus ingressos, amb la mediació de l’Ajuntament a través del Servei de l’Oficina Municipal de l’Habitatge”.

Als propietaris que posen els seus habitatges en la borsa municipal se’ls oferiran els següents serveis i garanties de forma gratuïta: Mediació entre propietari i inquilí, realització de contracte de lloguer i seguiment d’aquest i assegurances gratuïtes durant el primer any de lloguer, de defensa jurídica i d’impagament (aquest últim segons ingressos econòmics de l’inquilí i subjecte a l’aprovació de la companyia asseguradora).

Per la seua banda, Esther Díez, ha indicat que aquesta campanya, realitzada per l’empresa Gendre, pretén que els propietaris superen les principals reticències a l’hora de llogar els seus pisos com són la por i els prejudicis. “L’objectiu comunicacional d’aquesta campanya és desmuntar tots aquests falsos mites: una persona necessitada no té per què ser un inquilí conflictiu”.

Aquelles persones que estiguen interessades a utilitzar els serveis de la OMVS poden dirigir-se a la OMVS. C/Ànimes, núm. 1 -1°. Elx. Telèfon: 96-665-82-48. E-mail a: viviendasocial@ayto-elche.es

Els protagonistes dels vídeos de la campanya Silenci Incòmode són:

 

Érika Carpio

José Javier

Tamara y José

Compartir: