L’Ajuntament cedeix una parcel·la per a la construcció d’un centre per a persones amb discapacitat funcional

L’Ajuntament cedeix una parcel·la per a la construcció d’un centre per a persones amb discapacitat funcional

La parcel·la de 14.925 metres quadrats està situada enfront dels carrers Tonico Sansano Mora i President Adolfo Suárez

 

La portaveu de l’equip de govern, Patrícia Macià, ha anunciat que l’Ajuntament cedirà a la Generalitat una finca de propietat municipal per a la construcció d’un nou centre per a persones amb discapacitat funcional.

“Des de la Junta de Govern hem acordat hui cedir una parcel·la de 14.925 metres quadrats, a més d’un habitatge, a l’Institut Valencià d’Atenció Social Sanitària (IVASS) per a la construcció d’un centre de residència i de dia per a persones amb discapacitat funcional i un pis tutelat”, ha explicat Patrícia Macià qui ha recordat que “el director general, en novembre de 2017, va sol·licitar la cessió de dos immobles municipals per a un nou centre de Jubalcoi i un habitatge tutelat per als seus usuaris”.

L’habitatge propietat municipal cedida per a habitatge tutelat es troba en l’avinguda Corts Valenciana, 3, mentre que el terreny se situa enfront dels carrers Tonico Sansano Mora i President Adolfo Suárez.

 

Compartir: