El regidor d’Esports anima a la ciutadania a recolzar al CV Elx en el seu ascens a la Superliga Femenina

El regidor d’Esports anima a la ciutadania a recolzar al CV Elx en el seu ascens a la Superliga Femenina

La fase d’ascens a la màxima categoria del voleibol femení nacional s’inicia aquest dissabte en el pavelló del Toscar i les il·licitanes compten amb moltes opcions de fer història

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat la fase d’ascens a la Superliga Femenina de Voleibol en la qual participa el CV Elx Viziusport amb moltes probabilitats d’aconseguir l’ascens a la màxima categoria. Al costat de Pareja han estat el president del club, David Agulló i les jugadores Raquel Palma i Edna Bugman, els quals han animat a la ciutadania a recolzar a l’equip en el seu camí cap a la Superliga.

“Estem davant la possibilitat d’ascens d’un equip femení a l’elit nacional i animem a la ciutadania a acudir des d’aquest dissabte, 17 de març, al pavelló del Toscar (a partir de les 19 hores) per a animar a aquestes xiques a fer història”, ha assenyalat Pareja qui ha agraït al CV Elx la gran labor que realitza fomentant l’esport base en la ciutat.

La fase d’ascens es disputa en una liguilla amb partits d’anada i volta entre quatre equips: Elx, Mallorca, Lugo i Madrid, dels quals només dos ascendeixen a la màxima categoria.

“Nosaltres estem molt il·lusionades i tenim moltes ganes de demostrar tot el nostre potencial, més encara amb el mal sabor de boca que se’ns va quedar després de la disputa de la Copa”, ha assenyalat Raquel Palma qui ha fet una crida “a recolzar l’esport femení, en aquest cas el voleibol, que compta amb molt bona pedrera a Elx”.

“Volem mobilitzar a la ciutat per poder portar al voleibol femení il·licità pel cap alt a Elx”, ha indicat David Agulló qui ha aclarit que els dos primers partits que es disputen a casa (el 17 i el 24 de març en el pavelló del Toscar) són vitals per a aconseguir l’ascens.

 

Compartir: