La regidoria de festes lliura els premis de les Velles de Serra

La regidoria de festes lliura els premis de les Velles de Serra

Les Velles de Serra són ninots satírics amb robes velles i utensilis del dia a dia, acompanyats de cartells de crítiques i sàtires gracioses

 

Les Velles de Serra, organitzat per la regidoria de Festes, ja tenen guanyadors. En els premis particulars, de 50 euros cadascun, el primer premi ha recaigut en Mercedes Ibáñez García al carrer calle Hospital (Galeries Hélike) i el segon premi ha sigut para Alicia Ferrández Rico en el carrer Àngel (Gestoria Rico).

Quant a la categoria de col·legis o instituts el primer premi, de 100 euros, ha sigut per a l’Institut La Torreta, el segon premi, de 60 euros, per al CEIP Miguel d’Unamuno i el tercer premi, de 30 euros, per al CEIP Ferrández Cruz.

Les Velles de Serra consisteix en la col·locació de ninots satírics confeccionats amb robes velles i utensilis del dia a dia i acompanyats de cartells de crítiques i sàtires gracioses. Els ninots van ser col·locats el 7 de març, a primera hora del matí i es retiraran a partir de les 17 hores.

 

Compartir: