La rebaixa del 7% en l’Impost de Vehicles suposarà als il·licitans i les il·licitanes un estalvi de més de 851.000 euros

La rebaixa del 7% en l’Impost de Vehicles suposarà als il·licitans i les il·licitanes un estalvi de més de 851.000 euros

El període de pagament voluntari de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica va de l’1 de març fins al 4 de maig

 

La regidora d’Hisenda, Ana Arabid, ha anunciat que ja s’ha obert el període de pagament voluntari d’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica. El termini va de l’1 de març fins al 4 de maig i es pot fer efectiu mitjançant domiciliació bancària o en les oficines de SUMA, tant presencialment com a través de l’oficina virtual o per via telefònica.

Arabid ha indicat que enguany es posen al cobrament un total de 144.807 rebuts per un import de 12.383.591 euros. “Això suposa que l’Ajuntament deixarà d’ingressar 851.324 euros per aquest impost respecte al passat exercici. I això és així com a conseqüència de la rebaixa del 7% decidida per l’equip de govern”, ha explicat Arabid, qui ha afegit que “per primera vegada els il·licitans i les il·licitanes veuran reduït l’import d’aquest impost històricament alt en el nostre municipi”.

Quant al nombre de vehicles, la regidora ha indicat que es manté la tendència alcista dels últims anys. “Tenim més vehicles a Elx. Concretament hi ha 2.558 més que en 2017, dels quals la gran majoria són turismes encara que també hi ha un increment de motocicletes. A més, es duplica el nombre de vehicles de baixa contaminació, els quals també compten amb una important rebaixa en l’impost de fins al 75% de l’impost”, ha assenyalat la responsable d’Hisenda.

 

Compartir: