Nova aplicació per a millorar el servei de Ràdio Taxi

Nova aplicació per a millorar el servei de Ràdio Taxi

L’aplicació permet a l’usuari tenir un coneixement més detallat del servei com saber on estan els taxis més pròxims, el temps que tarden a arribar, previsió del cost o sol·licitar serveis específics

 

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha presentat juntament amb Adrián Poveda, president de Ràdio Taxi, la nova aplicació que ha posat en marxa Ràdio Taxi per a “millorar l’accés al taxi a la ciutadania en general i als visitants i turistes del nostre municipi”.

“És una eina que permet modernitzar el sector i, en l’àmbit tecnològic, el posa a l’altura d’altres plataformes de transport públic amb el benefici que el servei de taxi és l’únic que està reconegut per l’administració i que té caràcter oficial”, ha indicat Esther Díez.

Tal com ha explicat la regidora, “l’aplicació permet a l’usuari tenir un coneixement més detallat del servei com saber on estan els taxis més pròxims, el temps que tarden a arribar, previsió del cost o sol·licitar serveis específics com pot ser el transport d’animals”.

Quant a la gestió interna del servei, aquesta aplicació permet els taxistes treballar de forma més eficaç sabent on estan localitzats tots els taxis, cosa necessaria per a optimitzar el servei.

“Des de l’Ajuntament volem donar difusió a aquesta eina perquè els veïns i les veïnes la puguen descarregar en els seus dispositius mòbils i fer ús d’aquesta”, ha indicat Esther Díez qui ha afegit que aquesta mateixa vesprada s’explicarà el funcionament de la nova aplicació a les empreses del sector turístic amb motiu del lliurament dels premis SICTED.

 

Compartir: