PIMESA adjudica la redacció dels projectes per als dos primers edificis d’Elx Campus Tecnològic

PIMESA adjudica la redacció dels projectes per als dos primers edificis d’Elx Campus Tecnològic

Elx Campus Tecnològic és un pol tecnològic per a l’establiment d’empreses de caràcter innovador i un centre de referència de l’economia de la nova era

 

El regidor d’Urbanisme, José Manuel Sánchez, ha anunciat que l’Ajuntament, a través del Consell d’Administració de PIMESA, ha adjudicat el contracte dels serveis d’assistència tècnica de redacció de projectes i redacció d’obres de construcció de dos edificis en Elx Campus Tecnològic a desenvolupar a Elx Parc Empresarial.

“Es tracta de la redacció dels projectes per als dos primers edificis d’Elx Campus Tecnològic, un pol tecnològic per a l’establiment de les empreses de caràcter innovador i un centre de referència de l’economia de la nova era”, ha indicat Sánchez qui ha afegit que l’Ajuntament actua com a promotor del projecte a través de PIMESA amb la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández d’Elx a través de la Fundació UMH que actuarà com a organisme de gestió que impulsa la transferència del coneixement de la recerca universitària.

El regidor ha recordat que, el setembre de 2017, PIMESA va acordar licitar els serveis d’assistència tècnica de redacció d’aquests projectes. El termini va finalitzar el 18 d’octubre i es van presentar un total d’11 licitadors, sent les adjudicatàries dues empreses il·licitanes. A Serrano i Valderrama Arquitectes se’ls ha adjudicat la redacció del projecte de l’edifici 77a.1 per un import de 93.250. Per la seua banda, a AJF Enginyeria Arquitectura i Urbanisme S.L.P. se l’ha encarregat la redacció del projecte de l’edifici 77b.1 per un import de 65.500 euros.

L’àmbit d’Elx campus tecnològic comprén els blocs 74,75, 77 I 78 d’Elx Parc Empresarial, cadascun d’ells inclou diverses parcel·les edificables. Les parcel·les edificables del conjunt del projecte ascendeixen a més de 43.000 metres quadrats de sostre.

 

Compartir: