Presentació peatonalització de la Corredora a comerciants

Presentació peatonalització de la Corredora a comerciants

Mig centenar de comerciants van plantejar nombroses qüestions que van ser respostes per l’alcalde i per la regidora de Mobilitat

 

Diversos membres de l’equip de Govern van mantenir una reunió amb comerciants en el Saló de Plens per presentar-los el projecte de conversió en zona de vianants de la Corredora.

La reunió va començar a les huit de la vesprada i va finalitzar sobre dos quarts de dotze de la nit. Van assistir al voltant de mig centenar de comerciants que van plantejar nombroses qüestions referides a aparcaments, serveis públics, transport, mobilitat, il·luminació, seguretat, neteja o el projecte del Mercat Central, i que van ser respostes per l’alcalde, Carlos González, i per la regidora de Mobilitat, Esther Díez.

Carlos González i Esther Díez van estar acompanyats en la taula pels regidors d’Urbanisme, José Manuel Sánchez, i de Promoció Econòmica, Héctor Díez, i per tècnics municipals. Entre el públic assistent es trobava el regidor de Participació Ciutadana, Felip Sánchez, i altres membres de la Corporació Municipal.

Els comerciants van poder formular les seues preguntes després de la presentació del projecte per part de l’alcalde, que va moderar les intervencions, i de la visualització d’un vídeo.

 

Compartir: