Aprovat el plec per a executar les obres d’adequació mediambiental de l’entorn del pantà d’Elx

Aprovat el plec per a executar les obres d’adequació mediambiental de l’entorn del pantà d’Elx

L’equip de Govern demanarà una subvenció de 64.000 euros per a asfaltar el camí de Vizcarra

Elx acollirà el pròxim 28 d’abril el Dia del Gos pigall

 

La Junta de Govern Local va aprovar el plec de clàusules administratives per a l’execució de les obres d’adequació de l’entorn mediambiental del pantà per un import aproximat d’un milió d’euros i un termini màxim de cinc mesos, segons van explicar la portaveu del Govern, Patrícia Macià, i el regidor de Participació Ciutadana, Felip Sánchez.

Patrícia Macià va indicar que és el primer procediment obert que es fa amb la nova llei de contractes i Sánchez va destacar que es tracta d’una obra molt reclamada per la ciutadania. Així mateix, el regidor de Participació Ciutadana va assenyalar que es tracta d’una subvenció de la Diputació d’Alacant que haurà d’estar executada, pagada i certificada a data 20 de novembre. L’adjudicació tardarà al voltant de dos mesos.

D’altra banda, en l’àrea d’Igualtat, es va autoritzar la celebració del Dia del Gos pigall, el 28 d’abril, amb una jornada de convivència i un acte central amb passejos pel centre de la ciutat amb les persones invidents que porten el seu gos pigall.

En l’apartat d’Urbanisme, es va resoldre l’informe ambiental, territorial i estratègic per a realitzar la modificació de l’article 17 del Pla General, pel qual es pretén que en el nucli històric de la ciutat es facen els tastos arqueològics abans que s’inicien obres, tal com va assenyalar Macià.

Quant a Promoció Econòmica, es va aprovar sol·licitar a la Conselleria de Cultura una subvenció per a asfaltar més de 8.000 metres quadrats del Camí de Vizcarra amb la finalitat de millorar els accessos a zones de cultiu, a tres pedanies i al parc agroalimentari. L’import total de l’ajuda que es va sol·licitar és d’una mica més de 64.000 euros.

Una altra subvenció es va sol·licitar a la Direcció general de Formació Professional de la Generalitat per un import de 33.400 euros per a formar a joves d’entre 16 i 21 anys en lampisteria i calefacció-climatització domèstica.

 

Compartir: