Atresmedia atorga el premi “Posa-li fre” a la Policia Local d’Elx pel seu foment de l’ús de la bicicleta

Atresmedia atorga el premi “Posa-li fre” a la Policia Local d’Elx pel seu foment de l’ús de la bicicleta

El guardó al projecte “Junts Prevenim” reconeix aquestes iniciatives, accions o productes desenvolupats en 2017, dirigides a la formació, conscienciació, motivació i difusió de la seguretat viària entre xiquets i joves

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, el regidor de Seguretat, José Pérez, i el cap de la Policia Local, César Zaragoza, han presentat aquest matí a l’alcalde el premi “Posa-li fre” atorgat per Atresmedia a la Policia Local d’Elx pel seu projecte “Junts Prevenim”. Al costat d’aquests ha estat Julio Fernández, membre de la Unitat Ciclista de la Policia Local i coordinador d’aquesta iniciativa que s’ha desenvolupat en tots els centres de Secundària del municipi i amb la qual es persegueix fomentar l’ús de la bicicleta.

El premi ‘Posa-li Fre Junior’ reconeix aquestes iniciatives, accions o productes desenvolupats en 2017, dirigides a la formació, conscienciació, motivació i difusió de la seguretat viària entre xiquets i joves, entesa de forma genèrica, tant en les seues conductes com a vianants, ciclistes, patinadors, etc., com del maneig responsable del vehicle.

“Estem ací per a valorar un guardó que és molt important tant per a l’Ajuntament com per a tot el municipi d’Elx perquè reconeix aquesta labor en pro de la mobilitat sostenible i de l’educació viària”, ha assenyalat Esther Díez, qui ha afegit que “aquest premi és un reforç important al foment de la mobilitat sostenible a través de l’ús de la bicicleta i d’altra banda pel treball entorn de la seguretat viària i un canvi de consciència que, sobretot, garantisca que hi haja coexistència correcta de tots els usuaris de la via”.

A més, la regidora ha indicat que es tracta d’un pas més cap a la consecució d’Elx capital verda 2030.

 

Compartir: