Benestar Social assumeix l’enregistrament dels 774 expedients de dependència de l’any 2017

Benestar Social assumeix l’enregistrament dels 774 expedients de dependència de l’any 2017

La regidora de l’àrea, Teresa Maciá, ha assenyalat que aquest treball ho està realitzant l’Ajuntament amb els expedients de l’any 2018 i que l’objectiu és que els usuaris tinguen la resposta al més prompte possible

 

La regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, ha informat que l’Ajuntament adquirirà la competència de l’enregistrament dels 774 expedients que estan pendents d’enregistrament des de l’any 2017.

“Nosaltres començarem a gravar tots els expedients des de l’1 de gener de 2018. Conselleria el que observa és que es resoldran abans expedients de 2018,  que els del 2017, ja que els ajuntaments no dúiem a terme aquestes gestions”, ha assenyalat Teresa Maciá.

Així mateix, la regidora de Benestar Social ha explicat que s’ha rebut una sol·licitud per part de Conselleria per a evitar aquest desfasament perquè Benestar Social faça aquest treball.

“Nosaltres contestarem afirmativament a aquesta petició perquè totes les persones que han sol·licitat la dependència vegen que l’Ajuntament s’involucra en aquests temes perquè la tramitació siga més àgil”, ha assenyalat Maciá, qui ha afegit que “ens involucrem amb les persones que ho necessiten i pretenem ser una via que respon als ciutadans”.

 

Compartir: