Carlos González considera positiu per al Camp d’Elx el Pacte Provincial de l’Aigua

Carlos González considera positiu per al Camp d’Elx el Pacte Provincial de l’Aigua

Representants polítics, de les universitats, regants, sector del proveïment i Cambra de comerç signen l’acord en la Diputació Provincial

 

“Per a l’Ajuntament d’Elx és positiu que s’aconseguisca un Pacte Provincial de l’Aigua que parteix de la idea de l’important dèficit hídric que té la província d’Alacant i que afecta fonamentalment al municipi d’Elx”, va assenyalar l’alcalde il·licità, Carlos González, després de la signatura de l’acord en el palau provincial per part de representes dels principals partits, universitats, regants, sector del proveïment i Cambra de comerç.

“És important també perquè reconeix la necessitat que se seguisquen produint aportacions tan valuoses i necessaris com els transvasaments Tajo-Segura i Xúquer-Vinalopó. El pacte també reconeix la necessitat de la depuració i la dessalinització”, va afegir el regidor.

“Crec, en definitiva, que el fet que hi haja un pacte provincial de l’aigua és positiu per a la ciutat d’Elx i per al Camp d’Elx perquè reconeix el dèficit hídric i la necessitat de sumar aportacions per a pal·liar aquesta important falta d’aigua que patim”, va agregar González.

El president de la Diputació, César Sánchez, va destacar la capacitat de diàleg i d’acord i va assenyalar que el pacte serà especialment beneficiós “pels que més necessiten l’aigua, els regants”.

 

Compartir: