Celebració de la Fira d’Andalusia a Elx

Celebració de la Fira d’Andalusia a Elx

El regidor de Festes, José Pérez, juntament amb la presidenta de la Fira d’Andalusia, Carmen Serrano, han informat de la celebració d’aquesta fira en la nostra ciutat que començarà dijous que ve 26 d’abril, a les 9.30 hores, fins al dia 1 de maig, abastant d’aquesta forma el pont de maig. Es tracta de la XII edició a Elx. Enguany, com a novetat, està el canvi d’ubicació que passa de la Universitat on se celebrava anteriorment, a l’aparcament de Candalix.

La presidenta, Carmen Serrano, ha manifestat el seu desig que aquestes festes vagen adquirint major rellevància cada any i que el seu gaudi arribe a més ciutadans. “Enguany seran 5 les casetes obertes a tot el públic, amb la voluntat de crear un raconet entranyable per al grat de tots els assistents”

Compartir: