Detingut conductor embriac i sense permís amb tres reclamacions judicials

Detingut conductor embriac i sense permís amb tres reclamacions judicials

La patrulla de la Policia Local va observar la conducció anòmala de l’implicat, que va reconéixer als agents que havia begut i tenia el permís de conducció retirat.

En comprovar la seua situació es va confirmar la retirada i fins a tres reclamacions per a la seua detenció i ingrés a la presó per diferents jutjats.

 

El dia 20 d’abril al voltant de les 4.40 hores una patrulla Centaure de la Brigada Nocturna va observar la conducció anòmala d’un turisme en l’avinguda de Santa Pola, van procedir a donar-li l’alt i comprovar la seua situació.

Els agents van observar una clara influència d’alcohol en el conductor, va ser el mateix el que, en ser preguntat pel permís de conducció, va indicar que li havia sigut retirat per un jutjat. Confirmat aquest extrem, a més, apareixien fins a tres reclamacions de diferents jutjats pels quals s’ordenava la seua detenció i ingrés a la presó, constant diversos antecedents.

Pels fets descrits, l’implicat va ser detingut i posat a disposició policial.

 

Compartir: