Detingut després de manifestar intenció d’atropellament i agredir agents

Detingut després de manifestar intenció d’atropellament i agredir  agents

Pel que sembla, després d’una discussió en un establiment, el conductor va voler fer ús del seu vehicle per  lesionar  l’altra part.

Les versions dels testimonis no van ser concloents, però la posterior agressió als agents va motivar la seua detenció.

 

El dia 21 d’abril al voltant de les 02.30 hores van acudir a la telefonada des d’un establiment públic que advertia de la presència d’una persona embriaga que conduïa un furgó i existia un risc indeterminat d’atropellament.

En arribar al lloc la dotació més propera de la Brigada Nocturna van trobar el citat vehicle i a l’implicat que iniciava la marxa. Ja que va fer cas omís al requeriment dels agents, aquests van haver de retirar les claus del contacte i va accedir finalment a baixar, després de diverses peticions. Va ser ell mateix qui va indicar que després d’una discussió a l’interior d’un establiment amb una altra persona hauria intentat atropellar-ho, el seu estat d’embriaguesa i simptomatologia eren notoris.

Es va sentir la versió de l’altra part i els testimonis, i davant els fets observats es va intentar sotmetre el conductor a la prova d’alcoholèmia oportuna, a la qual es va negar. Aquesta negativa es va unir a l’anterior infracció penal per conduir sota els efectes de l’alcohol, si bé, va ser quan la grua va retirar el vehicle que l’actitud violenta va girar cap als agents, insultant i espentant-los. Pels fets descrits, es va procedir a la detenció i trasllat a dependències policials.

 

Compartir: