Detinguts en ser sorpresos pels veïns sostraient instal·lació de gas

Detinguts en ser sorpresos pels veïns sostraient instal·lació de gas

Els dos individus implicats van presentar una forta resistència a la detenció.

Un veí, alertat pels sorolls, va pujar al terrat per a comprovar què succeïa.

 

El dia 24 d’abril al voltant de les 00.30 h una unitat Centaure de la Brigada Nocturna va ser requerida al seu pas pel carrer Germans Gonzálvez Selva en presenciar-se una baralla en la terrassa d’un immoble.

Pel que sembla aquestes persones havien accedit a la terrassa de l’edifici i al contigu amb la intenció de sostraure canonades de coure de la instal·lació de gas, l’olor del qual era notable en l’escala de la finca. En arribar la patrulla a la part alta, un dels detinguts, que portava diversos tubs, va començar a llançar puntades i punyades també als agents. Una vegada reduït aquest, es va anar després del segon implicat, que havia fugit per les escales. En veure interceptada la seua via de fuita tant des del terrat com en via pública per altres unitats de la Policia Local va ser finalment detingut, malgrat mostrar resistència activa.

Segons va relatar el veí, mentre es trobava a casa d’una familiar va escoltar sorolls en la terrassa i va pujar a comprovar-los. Sorpresos els detinguts, van indicar que eren tècnics d’una empresa que es trobaven efectuant reparacions. No obstant això, l’hora dels treballs, l’aspecte desalenat i l’olor d’alcohol que desprenien va ser suficient per a desconfiar de la seua versió. En observar tubs tallats i una forta olor de gas, els va demanar que deixaren tot com estava i van intentar marxar del lloc. En demanar-los que no s’anaren per a aclarir els danys, un d’ells va intentar agredir-li, iniciant el forcejament que els agents van observar a la seua arribada.

La manipulació de la instal·lació va obligar a requerir la presència d’una dotació del parc de Bombers, que van tancar la fuita i van assegurar la instal·lació. Tots dos individus van ser detinguts.

 

Compartir: