Elx celebra el Primer Congrés d’Internacionalització

Elx celebra el Primer Congrés d’Internacionalització

El Centre de Congressos d’Elx acull a més de 280 empresaris, directius i emprenedors en el Primer Congrés d’Internacionalització, organitzat per la Cambra de Comerç, i que ha sigut inaugurat per l’alcalde, Carlos González; el president de la Càmera, Juan Riera; i la directora general d’Internacionalització de la Generalitat Valenciana, María Dolores Parra.

L’alcalde ha destacat en la seua intervenció que “el congrés se celebra en un entorn adequat, Elx, una ciutat emprenedora i innovadora en la qual les empreses de calçat estan apostant per la internacionalització i la digitalització”.

Per la seua banda, la directora general ha recordat que encara està obert el termini per a sol·licitar ajudes a la internacionalització i va convidar a les empreses interessades a donar-se pressa perquè aquest termini s’acaba el pròxim dia 30.

El president de l’entitat organitzadora ha destacat l’aposta de la Càmera per Elx “perquè en el meu ànim està donar-li la importància que es mereix i no serà l’únic esdeveniment que es farà ací”.

Compartir: